De Praktijk
van een Full-Service Business Center

Hoe het toeval je soms tegemoet komt…

Het begon met een simpele rolbanner, maar uiteindelijk vonden we bij Full-Service Business Center Geuzenstaete een nieuwe goede werkplek en een klant die ons het maken van een website voor het Business Center evenals een keur aan andere creatieve opdrachten gunde. Kortom, we hadden niet beter kunnen kiezen dan voor onze nieuwe vestigingsplaats in Brielle. 

De “Geuzenstaete Bus” onderweg.

Fase 1: Het begin (klantenwensen).
In het najaar van 2019 kwamen we via een relatie op een netwerkbijeenkomst bij Full-Service Business Center Geuzenstaete in Brielle terecht. Daar raakten we in gesprek met Rhijn Broesterhuizen, CEO van het Business Center. Hij zocht voor de entree hal een Roll-Up banner waar de boodschap van Geuzenstaete “Waar ondernemers aan ondernemen toekomen” op moest komen.

Die banner kwam er, aangepast qua stijl, kleur en uitvoering aan het interieur van het Business Center.

Rondom die tijd (eind 2019/begin 2020) waren we zelf op zoek naar een vestigingsplaats in de omgeving van Rozenburg. Daar waren we privé naartoe verhuisd, zodat ons kantoor in Wormerveer eigenlijk overbodig was geworden.

Aangezien Brielle op een steenworp afstand van Rozenburg ligt, lag het voor de hand dat we daar in de kantoortuin van het business center een deskwerkplek huurden.

Daardoor werd de samenwerking tussen Oosterveld Design en het Business Center veel intensiever. Met name toen er tijdens de eerste Lock down in het voorjaar van 2020 COVID-19 RIVM-maatregelen moesten worden gepresenteerd op een tweede rolbanner in de entreehal en er bovendien een veilige looproute in het pand moest worden aangegeven.

Fase 2: De website.
Na de eerste corona-golf van dat voorjaar kwamen de activiteiten van het Business Center weer langzaam op gang. Het management gaf ons toen de opdracht om de hele bestaande website van zowel het Business Center als het secretariaat onder de loep te nemen. Na het maken van een Quickscan vormde die rapportage de basis voor het management om ons een geheel aangepaste en gemoderniseerde site te laten maken. Een prachtig blijk van vertrouwen in deze voor ondernemers zo moeilijke Corona-tijden.

De rolbanners van de entree; één van voor de Corona-periode en één van daarna.

Plattegronden van de verdiepingen met de te nemen looproute.

Fase 3: Verdere uitwerkingen
Door de intensieve samenwerking tijdens het ontstaan van de nieuwe internet site, was het een kleine stap voor Geuzenstaete om ons haar busreclame op een stadsbus van EBS te laten verzorgen.
In de loop van dat jaar mochten we ook nog bedrijfseigen mondkapjes leveren en een zes-pagina tellende bedrijfsfolder ontwerpen en produceren.

Fase 4: Spin-off
Inmidddels hebben we binnen Geuzenstaete de nodige contacten kunnen leggen, die geresulteerd hebben in het vervaardigen van andere opdrachten zoals websites., onder meer voor De Bedrijfsadviseur BOG en City Business Beheer.

Voor- en achterzijde van de bedrijfsfolder.