Fotografie & beeldbewerking
De natuur een handje helpen…

Al is de fotograaf ook nog zo goed en al zijn de omstandigheden vrijwel perfect, er blijft vrijwel altijd iets te wensen over aan een opname. En dan schiet beeldbewerking te hulp. Natuurlijk met als uitgangspunt om een zo optimaal mogelijk uitziend plaatje te creëren.

helaas, het is onmogelijk om van een slechte opname een goede foto te maken

72dpi Beeldbewerken
Aan de basis van een goede foto ligt altijd een goede opname. Natuurlijk kan de kwaliteit van een foto aanzienlijk worden verbeterd door schaduwen op te helderen of door te spelen met contrast en kleurverzadiging. Dat doen we allemaal graag voor een klant. En staan er dingen in beeld die er niet thuishoren? Dan halen we ze weg. Alsof ze er nooit geweest zijn.

Oostervelddesign pretendeert niet een vakfotograaf te zijn. Verre van dat. Maar we bezitten wel een professionele foto-uitrusting om goede opnames te maken. Waarom? In het geval dat het budget van een project het inhuren van een vakfotograaf niet toelaat, zijn wij goed in staat om kwalitatief goede foto’s te leveren.

Dat gegeven, in combinatie met onze beeldbewerkingsvaardigheden zorgen ervoor dat elk eindresultaat geheel naar wens zal zijn.

Uiteraard staan er in onze lijst van toeleveranciers vakfotografen, die we graag voor een project inzetten. Onder onze begeleiding en verantwoording natuurlijk. En mocht er bijvoorbeeld een fotomodel of een drone nodig zijn voor het maken van een luchtopname, dan komt-ie er gewoon.

Meer weten over de kosten van fotografie en/of beeldbewerking? Vraag dan gerust een vrijblijvende prijsopgave aan.

Voorbeeld van beeldbewerking. Hier zijn meerdere opnames vloeiend samengevoegd in één foto als introductieplaat van een website.