Toegevoegde Waarde

Eerlijke vergoeding
Reclamebureaus moet u beoordelen op hun toegevoegde waarde.
De meest eerlijke vergoeding van een bureau is dan ook op uurbasis. Maar bij Oosterveld Design krijgt elk soort werk en niet de persoon die het uitvoert een eigen uurtarief. Zo is het leveren van reclame-technisch advies duurder dan de drukwerkbegeleiding van een direct mail, niettegenstaande ze misschien door dezelfde persoon uitgevoerd kunnen zijn.

Liefdewerk-Oud papier
We doen al ons advies-, ontwerp- en begeleidingswerk met liefde. Gewoon, omdat we van ons vak én van onze klanten houden. Maar omdat de reclamebureau-kachel ook moet blijven branden, kunnen we helaas voor onze resultaten geen liefdewerk-oud papierprijzen in rekening brengen. Daar zult u ongetwijfeld begrip voor hebben als u bedenkt dat wij de snelheid en tarieven van een klein bureau aanbieden met de service van een compleet full service reclame-adviesbureau.

Onze tarieven
Onze uurtarieven dienen als richtlijn. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Kortingen zijn mogelijk voor startende ondernemers, studenten, goede doelen, stichtingen, verenigingen, e.d. Al onze tarieven kunnen, zonder voorafgaand bericht, worden gewijzigd.

Voorafgaand aan iedere opdracht ontvangt u op aanvraag een vrijblijvende offerte, waarbij ook externe kosten worden geraamd en in de offerte opgenomen. Deze raming geeft u een budgettaire zekerheid.