Hosting & Webdesign
Wie wil er nu dertien-in-een-dozijn zijn…

Grafische vormgeving is onze specialiteit. En dat vindt u terug bij het op maat maken van websites voor onze klanten. Daardoor ontstaan sites met een eigen gezicht. Sites die opvallen tussen de grauwe middelmaat. En dat wilt u toch ook?

Webdesign en webhosting gaan hand in hand

72dpi-Webhosting (+computer)

Door de toename van het internetverkeer, kan geen enkel bedrijf tegenwoordig nog zonder een website. En wie wil er nou géén moderne professionele website die in de eerste plaats mooi en ontzettend makkelijk te gebruiken is voor de bezoeker. Als-ie dan ook nog snel is, dan zijn de meeste wensen op websitegebied wel vervuld. In dat geval vormt een WordPress-website op basis van een thema de ideale oplossing. Dit thema passen we volledig aan uw vormgeving en wensen aan zodat u een site in eigen stijl krijgt.

Een door ons bewerkte WordPress-website op basis van een bestaand thema biedt een prima oplossing voor bedrijven die een professionele website willen voor een redelijke prijs. Zo kunt u een betaalbare website van enkele pagina’s laten maken, maar wilt u een grotere website? Wij houden u niet tegen. Benieuwd welk webdesign bij u past, neem dan contact op en laat u vrijblijvend informeren.

Webhosting?
Naast het bouwen van uw website of webshop verzorgt Oostervelddesign, als u dat wilt, ook alles rondom de hosting ervan. We registreren uw domein, zorgen voor een snelle laadtijd én genoeg opslagruimte voor de website op basis van de geschatte grootte ervan en het te verwachten aantal bezoekers. Daarnaast zorgen we ook voor periodiek technisch onderhoud, backups en kunnen we u desgewenst informeren over de mogelijkheden rondom Privacy en Cookies (geheel conform de AVG-wet en regelgeving).

Voldoet uw website nog aan de eisen van 2020?
Beantwoord voor uzelf de volgende vragen en komt u er niet (helemaal) uit? Neem in dat geval contact op. We helpen u graag.

 1. Is mijn website vindbaar in Google?
 2. Is mijn website mobielvriendelijk?
 3. Is mijn tekstuele content aantrekkelijk om te lezen?
 4. Is de snelheid van mijn website goed?
 5. Is mijn website meetbaar?
 6. Heeft mijn site een goede beveiliging?
 7. Staan de nodige verwijzingen naar sociale mediakanalen op mijn site?
 8. Staan er nog Flash-documenten op de site?
  Animatieplug-in Flash wordt na 31 december 2020 definitief niet meer ondersteund door Adobe.
 9. Is mijn website AVG-proof?
900x600-Allicht-Sitedeel

Een pagina uit de site van een elektrotechnische installateur.