Kleding &
PR-Artikelen
Voor een blijvende herinnering…

Promotionele artikelen. Daar gaat het hier eigenlijk over. En of het nu om bedrukte of geborduurde bedrijfskleding of promotie textiel of een sleutelhanger of paraplu met logo gaat, het zijn allemaal relatiegeschenken die met een bepaald doel worden weggegeven. Relatiegeschenken zorgen namelijk in 83% van de gevallen voor een positieve associatie met het bedrijf. En daar gaat het natuurlijk om.

een cadeautje met een dubbele bodem

72dpi-T-Shirt bedrukken
Een relatiegeschenk ontvangen is altijd leuk. Onderzoek wees uit dat maar liefst 83% van de mensen het leuk vindt om een relatiegeschenk te ontvangen. Maar… relatiegeschenken worden niet gegeven omwille van het geven, maar met een doel. De dubbele bodem dus. Het is een krachtige marketingtool.
Een relatiegeschenk kan een uitstekend middel zijn om bijvoorbeeld een nieuw product te introduceren. Door een relatiegeschenk te geven creëert u mond-tot-mond reclame en versterkt u de merkherkenning.

Bedrukte promotionele textiel is er te kust en te keur. Of het nu gaat om een T-shirt of bodywarmer, voor evenementen en beurzen of als bedrijfskleding. Om daarin een goede keus te maken valt om de drommel niet mee voor iemand die zich hier niet dagelijks mee bezig houdt. Een deskundig advies is dan meer dan welkom.

U kunt uw eigen kleding aanleveren, maar uiteraard kunnen wij ook kleding voor u verzorgen. Wij hebben contact met een aantal leveranciers op het gebied van bedrijfskleding, T-shirts, polo’s, sportkleding, jassen, sweatshirts en tassen. De mogelijkheden variëren van een goedkoop promotieshirt tot kwalitatief zeer mooie kleding.

Bedrijfskleding vormt een speciale tak van promotionele textiel. Medewerkers met kleding voorzien van uw naam en logo geven uw bedrijf een professionele uitstraling. Het is een efficiënte manier van reclame maken, vooral als uw personeel vaak buiten de deur op locatie werkt.

Oosterveld Design adviseert en begeleidt uw order van begin tot eind. Kleine oplages produceren we in eigen huis, voor grote opdrachten werken we samen met onze partners. Uiteraard zorgen we ervoor dat u maatwerk krijgt.

900x600px Kleding AM