marketing &
communicatie
De klankbordfunctie voor een bedrijf…

Dat doen ze niet voor niets. Het is namelijk goed om af en toe te brainstormen over de onderneming. Meestal gebeurt dit intern met collega’s en andere betrokkenen. Maar als ondernemer is het beter om er af en toe met iemand die er verder vanaf staat over te praten.

Profielschets
van een klankbord

72dpi Director rechts kijkend

Een klankbord voor een ondernemer is bij voorkeur iemand van buiten de onderneming. De ideale persoon om ideeën op te projecteren en beoogde doelen mee te bespreken. Vragen en opmerkingen van de sparringpartner kunnen tot andere inzichten leiden. En beslissingen waar je al een poosje tegenaan hikt, worden helder als je de gevolgen, dankzij een menselijk klankbord, onder ogen ziet. Een goede sparringpartner voor ondernemers reageert kritisch zonder negatief te zijn. En zijn kennis van andere bedrijven en branches kunnen ontbrekende puzzelstukjes opleveren.

Op het gebied van marketing en communicatie kan Oosterveld Design u adviseren en begeleiden. To the point, praktijkgericht en vakkundig, zodat uw bedrijf, product of dienst de aandacht krijgt die het verdient. Toch is het nodig dat we onze positie nader toelichten.

Communicatie is de overkoepelende term waar marketing en reclame ook deel van uitmaken. En om het duidelijk te stellen: Oosterveld Design is géén marketingbureau. Een marketingbureau houdt zich alleen bezig met de manier waarop een bedrijf met de markt communiceert.
De manier hoe een boodschap, product, dienst, onderneming of project in de markt wordt gezet. Onder marketing vallen marketingstrategie en marketingacties.

Maar wat zijn we dan wél? We pretenderen een bureau te zijn dat naast het ontwerpen en produceren van campagnes, informeert over nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie.
Een bureau dat op afroep beschikbaar is om mee te denken bij marketing en communicatie vraagstukken. Kortom de perfecte sparringpartner voor elke ondernemer.

In het kader van het invullen van een marketingplan zijn er zo al een aantal disciplines waar Oosterveld Design meteen kan worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Het redigeren en produceren van een (digitale) Nieuwsbrief;
  • Tekstschrijven en tekstredactie voor een eventuele direct mail actie(s);
  • Het ontwikkelen en invullen van een Social Media-strategie;
  • Het meedenken en meeschrijven aan een Marketing- & Communicatieplan.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en onze klankbordfunctie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

70%-Sparring partner