Oosterveld Academy geeft hands-on workshops op het gebied van:

  • WordPress; een goede website bouwt u niet voor uzelf! Deze workshop gaat in op het op een eenvoudige manier bouwen van aantrekkelijke websites.
  • MailChimp; Nieuwsbrieven zijn hét middel om uw klanten en relaties te vertellen wat u aan producten en diensten aanbiedt. Alleen, hoe zorgt u ervoor dat uw nieuwsbrief gelezen wordt? De workshop gaat daar op in.
  • Basiskennis grafische technieken; De cursus grafische technieken legt een goede basis inzake de grafische sector en druk- en printtechnieken.
    De cursus informeert over de techniek, begrippen en ontwikkelingen. Zo komt u op de hoogte van de (nieuwste) technieken zodat u een volwaardig gesprekspartner van uw leverancier, klant of collega wordt.

Wilt u uw kennis in één van de gebieden bijspijkeren of uitbreiden? Dan zijn onze hands-on workshops wellicht wat voor u.
De workshop MailChimp heeft een introductietarief van € 35,- per persoon; de workshops WordPress en Grafische Technieken een introductietarief van € 70,- per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en alle benodigde materialen.

Alle genoemde prijzen worden vooraf gefactureerd en zijn exclusief 21% btw.
Op al onze diensten en leveringen zijn de algemene voorwaarden van Oosterveld Design van toepassing.