Oostervelddesign
nader BEKEKEN

900x650px Workdeskkopie
Oostervelddesign

Wie…

Ik stel me graag aan u voor. Mijn naam is Dennis Oosterveld en ik ben grafisch vormgever. In 2011 startte ik met Oosterveld Design, mijn ontwerp- en adviesbureau.

Een eigen mening op mijn vakgebied ga ik niet uit de weg. Ook niet als die afwijkt. Want ik ben van mening dat elke klant recht heeft op mijn persoonlijke oordeel en op voor hem of haar op maat gemaakte service en producten.

Ik vind dat ik echt het mooiste vak van de wereld heb. Het is heerlijk om elke dag creatieve ‘dingen’ te bedenken en te ontwerpen. En daarbij is ieder project uniek.

Een gesprek met een klant levert mij dé stof op om nieuwe ‘dingen’ te kunnen creëren. Het is aan mij om het gevoel dat de klant naar mij overbrengt op de juiste wijze te vertalen in een passend ontwerp. En daarbij zie ik maatwerk niet als een loze kreet maar als een must.
Een voorbeeld: als het nodig is voor het perfecte plaatje probeer ik desnoods 
honderd lettertypes tot ik de juiste vind.

Uiteraard werk ik niet alleen. Ons team bestaat natuurlijk uit meerdere medewerkers. Naast de externe toeleveranciers zorgt Lisette voor de secretariële en verdere administratieve zaken terwijl Wil zich bezighoudt met hand-en-span diensten op het gebied van beeldbewerking, illustraties en vormgeving.

WAT…

Ik sta garant voor persoonlijk begeleide kwaliteitsproducten met een realistische prijs. Op het gebied van kwaliteit leg ik de lat hoog. Zowel voor mijzelf als voor mijn toeleveranciers. Zo is het mogelijk om complete kwalitatieve projecten te leveren.

WAAR…

Ik werk vanuit het full-service Business Center Geuzenstaete in Brielle. In deze zakelijke omgeving zijn alle faciliteiten voorhanden om u én mij optimaal van dienst te zijn.

WAAROM…

Ik heb niet voor niets de slogan “Net even anders”. Die geeft aan wat ik wil zijn: een ontwerp-adviesbureau met grote mogelijkheden, realistische prijzen en persoonlijke service.

Onze partners