Nét even anders…
De slogan “Nét even anders” die naast ons logo staat, is synoniem met onze bedrijfsfilosofie.
Oosterveld Design ziet elke opdracht namelijk als een uitdaging om buiten de gebaande paden te gaan.
En dat op basis van drie ijzersterke eigenschappen:
Veelzijdig – Deskundig – Zorgvuldig

Dennis Oosterveld
Directeur/Eigenaar Advies, Strategie, Marketing, Relatiebeheer, ontwerp, Fotografie, Webdesign

Dennis volgde na de middelbare school een opleiding tot grafisch vormgever op het grafisch lyceum (Deltion College) in Zwolle. Daar werd de basis gelegd om ooit zijn eigen bedrijf te kunnen starten. Die droom werd in 2011 verwezenlijkt


Dennis zegt: Mensen helpen is mijn passie. Naast Oosterveld Design werk ik bij Stichting Present Zaanstreek. De combinatie van echt iets voor mensen doen en de creativiteit van Oosterveld Design geven mij energie.

Wil Oosterveld
Ontwerp, Tekst(redactie), Beeldbewerking, Animaties, Illustraties, fotografie & webdesign

Na ervaring met de promotie van elektrotechniek en elektronica in dienstverband, opende Wil in 1989 zijn eigen industriële reclamebureau.
Dit groeide
In 12 jaar uit tot een middelgroot reclame-adviesbureau in Overijssel. Hierna volgden een aantal sabbatical jaren op het eiland Alonissos in Griekenland waarin hij zich bezighield met het schrijven en illustreren van korte verhalen over het leven als Nederlander in Griekenland. Maar onder het motto: “oud maar nog niet versleten” ging hij in
2015 een nieuwe uitdaging aan: samen met z’n oudste zoon een full-service reclame-adviesbureau in de Zaanstreek runnen.

Jan peter blok
workshops, online communicatie, social media, nieuwsbrieven, tekstredactie, concept-ontwikkeling

Jan Peter is voorzichtig begonnen met zijn eerste stappen in de grafische wereld. Hij geniet ervan om binnen Oosterveld Design zijn kennis en ervaring uit het onderwijs te delen. En kan deze prima inzetten bij de start van onze gloednieuwe Academy. Je zal hem het meest tegenkomen binnen de activiteiten van Oosterveld Academy waar hij workshops geeft en vragen van klanten beantwoordt zodat ze daarna verder kunnen.

Naast creatief bezig zijn, is hij politiek actief in Zaanstad om zo het verschil te kunnen maken in zijn omgeving. Kortom, een vrolijke en jonge duizendpoot waar Oosterveld Design nog veel plezier aan gaat beleven.

Oosterveld Design is businesspartner  van 

Klik hier als u meer wilt weten over stichting Present Zaanstreek