Nét even anders…
De slogan “Nét even anders” die naast ons logo staat, is synoniem met onze bedrijfsfilosofie.
Oosterveld Design ziet elke opdracht namelijk als een uitdaging om buiten de gebaande paden te gaan.
En dat op basis van drie ijzersterke eigenschappen:
Veelzijdig – Deskundig – Zorgvuldig

Dennis Oosterveld
Directeur/Eigenaar Advies, Strategie, Marketing, Relatiebeheer. Fotografie, Webdesign

Dennis volgde na de middelbare school een opleiding tot grafisch vormgever op het grafisch lyceum (Deltion College) in Zwolle. Daar werd de basis gelegd om ooit zijn eigen bedrijf te kunnen starten.
Die droom werd in 2011 verwezenlijkt.


Dennis zegt: Mensen helpen is mijn passie. Naast Oosterveld Design werk ik bij NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. De combinatie van ‘echt iets voor mensen doen’ bij NSGK en de creativiteit van Oosterveld Design geven mij energie.

Wil Oosterveld
Ontwerp, Tekst(redactie), Beeldbewerking, Animaties, Illustraties, fotografie & webdesign

Na ervaring met de promotie van elektrotechniek en elektronica in dienstverband, opende Wil in 1989 zijn eigen industriële reclamebureau.
Dit groeide
In 12 jaar uit tot een middelgroot reclame-adviesbureau in Overijssel. Hierna volgden een aantal sabbatical jaren op het eiland Alonissos in Griekenland waarin hij zich bezighield met het schrijven en illustreren van korte verhalen over het leven als Nederlander in Griekenland. Deze verhalen zijn gebundeld in een vijftal boeken die bij uitgeverij Gopher  zijn verschenen.

In 2015 werd ‘t tijd voor een nieuwe uitdaging: samen met z’n oudste zoon een full-service reclame-adviesbureau in de Zaanstreek runnen.

Oosterveld Design is businesspartner  van 

Klik hier als u meer wilt weten over stichting Present Zaanstreek