Het zogenaamde “OVERIGE DRUKWERK”
Naast folders en brochures, enzovoort zijn er nog een paar zaken die onder de noemer drukwerk vallen. Uitnodigingen, gebruiksaanwijzingen, menukaarten, cadeaubonnen, en ga zo maar door. Allemaal “kleine” informatiedragers die net zo veel, zo niet meer aandacht verdienen dan hun grote broers zoals folders en brochures. Visitekaartjes kunnen we door hun formaat ook tot deze groep rekenen, maar die worden meestal tegelijk met het ontwerpen van een (bedrijfs)logo geproduceerd.
Het lijkt hier een beetje het Calimero-verhaal te zijn: “zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk“. Maar laat dit en troost zijn voor Calimero: met deze kleine items is een ontwerper vaak net zo lang bezig dan met iets groots. Logisch eigenlijk, want er is veel minder ruimte beschikbaar om informatie in onder te brengen. De uitdrukking die hier dus prima op past is: “Wie het kleine niet leert, doet het grote verkeerd“.
Op deze pagina staan een aantal door ons gemaakte kleine informatiedragers, variërend van cadeaubonnen tot  uitnodigingen en van menukaarten tot certificaten. Kortom een grote groep kleine zaken die we graag verder uitbreiden met iets dat we voor u mogen maken. Niet langer wachten dus, maar gewoon contact opnemen. En wees gerust, wij zijn voor geen kleintje vervaard.