alles beweegt
Animaties maken we in alle soorten en maten. We hebben er op deze pagina een aantal bijeen gebracht, variërend van een ronddraaiend logo, een rijdende vrachtwagen, zomaar een lopend mannetje en twee introducties voor een Nieuwsbrief. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: álles beweegt.
En beweging betekent aandacht. Aandacht voor datgene dat er op die plaats wordt gepresenteerd. En daar gaat het om bij een site: de aandacht van een bezoeker trekken én vasthouden. Let ook even op de infographic die er tussen staat. Wellicht ook voor u een manier om iets onder de aandacht te brengen?
Maar om hierboven toch geen wir-war van beweging te hebben (overdaad schaadt!), zijn de animaties in eerste instantie teruggebracht tot stilstaande plaatjes. Door de muis over een plaatje te bewegen, verschijnen er twee iconen: een fotoapparaat en het symbool van een ketting. Door op het fototoestel te klikken verschijnt een vergrootte afbeelding van het plaatje; door op de ketting te klikken komt de animatie op een separaat scherm te voorschijn.