Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten…
Zoals al bij de huisstijl opgemerkt, een bedrijf herken je niet alleen aan z’n logo, documentatie, website en overige communicatievormen, maar net zo goed hoe het zich fysiek presenteert. Hoe het gebouw er uit ziet, hoe de bedrijfswagens er uit zien, hoe de bewegwijzering in het gebouw is, kortom de algehele fysieke presentatie.
Zelf hebben we de apparatuur niet in huis om bedrijfsautos van reclame te voorzien of om een gevelreclame aan te brengen. Evenmin maken we een billboard langs de snelweg, maar wat we wel doen is het ontwerpen van buitenreclame. We letten er daar bij op dat het ontwerp conform uw geldende huisstijl is.  Daarom zijn wij ook de juiste persoon om met kennis van zaken uw buitenprojecten uit te besteden en te begeleiden bij de maker van deze buitenreclame.
Op deze pagina staan een aantal voorbeelden van buitenborden, dekzeil-beschriftingen, auto-beletteringen, roll banners en ontwerpen voor de buitenzijde van gebouwen. Sommige ontwerpen zijn nog in de ontwerpfase, maar ze mogen hier niet ontbreken om zo een totaalbeeld van de vele mogelijkheden te kunnen geven.