888x772px Huisstijl schilder
complete en verkorte huisstijlen
Een huisstijl. De naam zegt het al: het is de stijl zoals u wilt dat uw huis er uit ziet. Sommige mensen kiezen daarbij voor een kasteel, terwijl anderen al met een klein vakantiehuisje op de Veluwe genoegen nemen. En wij, wij van Oosterveld Design, mogen dat huis voor u en voor anderen verzorgen. Mooi hè. Liever gezegd, wij vinden het elke keer weer een eer als iemand ons voor zoiets persoonlijks als het ontwerpen en produceren van een huisstijl vraagt. En het is dan aan ons om die wens naar eer en geweten in te vullen.
Niet ieder bedrijf of persoon heeft naast een eigen logo een uitvoerige huisstijl nodig. Vaak is het voor iemand al voldoende om naast het logo een visitekaartje te laten ontwerpen. Op deze pagina tonen we voorbeelden van zowel uitvoerige huisstijlen die in een huisstijl handboek worden gedocumenteerd alsmede huisstijlen die met een style-sheet kunnen volstaan.
600x800px Huisstijlgegevens Ulla Wolters-1

Huisstijlhandboek zoals standaard gemaakt wordt voor de uitgebreide huisstijlen; indien gewenst houden we dit voor de klant bij en vullen het aan met nieuwe documenten.

600x600px Style Sheet Calibrie

Voorbeeld van een style-sheet. Deze is gemaakt voor de firma Calibrie. Zowel bij een huisstijl handboek als bij een style-sheet worden de gemaakte logo’s digitaal op een USB-Stick bijgeleverd.