717x912px Give-Away Woman
Kleine geschenken houden vriendschap in ere
Het is algemeen bekend dat het fijner is om te geven dan om te ontvangen.  Op dat principe berust het relatiegeschenk. Door het overhandigen er van toon je waardering voor degene die het ontvangt. Of het nu een klant, een medewerker of een leverancier is, dat maakt niet uit. Het is het gebaar dat telt en dat tegelijkertijd goodwill kweekt.
Er zijn nogal wat firma’s die gespecialiseerd zijn in het leveren van bedrukte relatiegeschenken. De originaliteit van het leveringsprogramma is helaas meestal erg beperkt. Pennen, aanstekers, markers, frisbees, ijskrabbers, notitieblokjes¬† en meer van deze goedbedoelde maar¬† dertien in een dozijn artikelen vinden we er te kust en te keur. Maar voor een origineel geschenk, dat ook nog betaalbaar moet zijn, is het aanbod in de regel heel erg beperkt.
Gelukkig kan daarbij de samenwerking met een ontwerper uitkomst bieden. Samen met hem of haar kunt u dat geschenk kiezen dat zowel origineel is als binnen uw budget past.
Op deze pagina tonen we een aantal bedrukte artikelen die we in de loop der jaren voor een aantal firma’s hebben mogen begeleiden bij de inkoop er van. Natuurlijk zien we daar ook weer de al eerder genoemde dertien in een dozijn artikelen terug, maar dat was onvermijdelijk. Misschien dat we samen met u tot een meer originele keuze komen? Wij staan er klaar voor!