874x798px Webdesigner-stress
over webdesign, websites en … stress!
Je ziet het wel eens in een Tv-reclame. U wilt graag een eigen website, u gaat naar een aanbieder van een bepaald programma¬† en… 5 minuten later heeft u zelf een prachtige website in elkaar gezet die in niets van een professionele site valt te onderscheiden.
Kan dat? Ja natuurlijk kan dat, maar wat ze er in de reclame niet bijvertellen is dat u wel uw foto’s en teksten al op orde moet hebben en dat u zich ook aan de beperkingen van het programma moet houden. Dan wil ik het nog helemaal niet hebben over de hoge abonnementskosten en het feit dat je als je er vanaf wilt je je website niet mee kunt nemen. Allemaal zaken die ze je niet vertellen. Maar zeker, het kan. Een eigen website in 5 minuten. Maar ik verzeker u dat wij dat niet kunnen.
Voor het maken van een website geldt namelijk hetzelfde als voor het maken/schrijven van een mailing, folder of Nieuwsbrief. Dat doe je niet even (hoewel dat soms door onwetende klanten wel wordt gedacht). Bij ons werk, dat van een vormgever dus, kun je aan het eindresultaat niet zien hoeveel tijd hij of zij er aan besteed heeft om het resultaat op tafel te leggen of op de monitor te zetten. Daar zijn sloten koffie aan te pas gekomen evenals slapeloze nachten omdat de deadline naderde en het werk niet opschoot.  Maar daardoor, door al die stress, is een ontwerper of ontwerpster aan het eind van de rit, als het ei gelegd is, zo trots als een pauw.
Hier op deze pagina tonen we een paar screenshots uit een aantal van door ons geproduceerde websites. Maar zo’n screenshot zegt wel iets, maar zeker niet alles. Daarvoor moet u de site zelf bezoeken.