ONS werk

Oosterveld Design werkt voor bedrijven uit heel Nederland en zelfs daarbuiten, maar focust zich hoofdzakelijk op Noord en Zuid Holland. Hieronder staan een aantal eindresultaten van opdrachten van verschillende bedrijven en instellingen die de weg naar Oosterveld Design al hebben gevonden. Mocht u zichzelf ook graag in onze referentielijst terugvinden, neem dan contact met ons op.

Over de totstandkoming van een eindproduct leest u meer op de pagina Projecten.

Klanten over ons
Wij horen graag wat u van ons of onze diensten vindt. Over onze service, onze kwaliteit en waar u (on)tevreden over bent. Aan de hand van deze reacties kunnen we ons verder verbeteren.
In het overzicht hieronder vindt u een aantal reacties van klanten.
circel-logo-CU-Zaanstad
Jan Peter Blok
PerspectieF" - ChristenUnie Jongeren
Als landelijke jongerenorganisatie is het lastig om je te bemoeien met de plaatselijke standpunten. Wat wij wel kunnen doen is aandacht vragen voor de jongeren die verkiesbaar staan op de lokale kieslijsten voor de ChristenUnie. Dankzij een mooie interactieve kaart hebben wij jongeren door het hele land in het zonnetje kunnen zetten. Waar wij en de jongerenkandidaten erg blij mee zijn.
600x600px PKN Rozenburg
Protestantse Kerk Rozenburg
Wat een prachtige krant! Complimenten voor het fleurige en professionele uiterlijk en de mooie opmaak. Ik werd er blij van. Leuk en origineel gedaan qua persoonlijke stukjes, foto’s etc.
600x600px Journalinda beeldmerk
Linda van der Klooster
Journalinda
CEO
Mijn banner, ontworpen door Oosterveld Design, is net klaar. Ik fotografeer regelmatig netwerkbijeenkomsten en op deze manier weten de bezoekers wie de fotograaf is.
600x600px Logo-PS alleen Ulla
Ulla Wolters-Pronk
Verlies en Rouw, Kinderen en Jongeren
CEO

Vol trots presenteer ik jullie mijn nieuwe folder!! De voor-en achterzijde en de binnenzijde. Helemaal naar wens! Met dank aan Oosterveld Design.

600x600px Bedrijfslogo-DASTBOUW
Danny
Dastbouw
CEO
Supergaaf bord laten maken bij Oosterveld Design door Dennis Oosterveld heel erg blij met het resultaat.
600x600px-N PMS313 HAD-Logo-Diap. Tekstkopie
Edwin Hilgerink
Hilgerink Administratieve Dienstverlening
CEO
Bedankt voor het mooie logo en dito visitekaartjes! Een perfecte reclame voor jullie vakkundigheid. Ik zal jullie aanbevelen!
600x600px Def. RGB 72dpi Tamarinde Logo-PMS311+Tekst
Tamarinde Kools
Schoonheidssalon Tamarinde
CEO
Heel blij met de ontwerpen van mijn folder, cadeaubon en prijslijst. Ik krijg er al veel leuke reacties op dat het er erg mooi en professioneel uitziet!
600x600px MovBack
Mariska de Haan
Moving Backwards
CEO
Dennis heeft voor mij mijn logo ontworpen. Ik vond het erg leuk om in het creatieve proces meegenomen te worden. Het is écht mijn logo geworden waar alles in zit waar ik voor sta!
Beudeker-Diap.-282-logo-72dpi
Daan Beudeker
Beudeker Zonwering
CEO
Ik heb al veel positieve reacties op mijn nieuwe website gehad. Vroeger kreeg ik die nooit.
circel-logo-Laura
Laura
Gastouderopvang Zaandijk
CEO
Ik gaf maar een paar steekwoorden en Oosterveld Design wist hiermee een mooi vormgegeven website in elkaar te zetten; Ik ben méér dan tevreden en heel blij met het resultaat!
600x600px Logo-PS alleen Ulla
Ulla Wolters-Pronk
Verlies en Rouw, Kinderen en Jongeren
CEO
“Zoals jullie zien, heb ik een nieuw praktijklogo laten ontwerpen. Samen met Oosterveld Design zijn wij er samen voor gaan zitten. Een logo dat precies passend is bij wie ik ben, mijn visie m.b.t. verlies en rouw, kinderen/jongeren en naasten en het doel van mijn werk. Bedankt voor de prettige samenwerking!”
Logo_KvdNZ-wit
Antonie Holleman
Kerk van de Nazarener – (meerdere kerken)
Ik ben van mening dat de dopelingen nu mooie certificaten krijgen.
circel-logo-Clair
Hannah Hilgen
Clair Excentrieck
CEO
Allereerst wat ziet de website/shop er fantastisch uit; echt top.
Mijn complimentjes en ont-zet-tend bedankt. Voel me echt één met mijn site.