Regelmatig is de eerste reactie van een mogelijke nieuwe klant: “wat kost dat dan?” Dan is het makkelijk dat hij of zij op onze website een lijst met uurtarieven vindt. Maar… daar zit een dikke adder onder het gras en wel deze. Je kunt niet zoals bij een productiebedrijf zeggen dat er zo en zoveel ontwerpen per uur worden gemaakt. Reclamewerk is denkwerk en berust op creativiteit. De ene keer maak/bedenk je iets in 5 minuten, de volgende keer heb je na een dag denken en brainstormen nog geen flauw idee hoe iets eruit zal gaan zien. Daarom moet u de tarievenlijst als een richtlijn voor reclamewerk zien. Het geeft u een idee welke uurtarieven wij hanteren maar zegt niets over de prijs die u voor een reclame-actie zult betalen.

We doen al ons advies-, ontwerp- en begeleidingswerk met liefde. Gewoon, omdat we van ons vak én van onze klanten houden. Maar omdat de reclamebureau-kachel ook moet blijven branden, kunnen we helaas voor onze resultaten geen liefdewerk-oud papier prijzen in rekening brengen. Daar zult u ongetwijfeld begrip voor hebben als u bedenkt dat wij de snelheid en tarieven van een klein bureau aanbieden met de service van een compleet full service reclame-adviesbureau.

De hiernaast genoemde uurtarieven dienen als richtlijn. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW. Kortingen zijn mogelijk voor startende ondernemers, studenten, goede doelen, stichtingen, verenigingen, e.d. Al onze tarieven kunnen, zonder voorafgaand bericht, worden gewijzigd.

Voorafgaand aan iedere opdracht ontvangt u een vrijblijvende offerte, waarbij ook externe kosten worden geraamd en in de offerte opgenomen. Deze raming geeft u een budgettaire zekerheid.