Tekst & Tekstredactie
De pen is machtiger dan het zwaard…

Tekstschrijven is verkopen met je toetsenbord, dit citaat van Aartjan van Erkel zegt het helemaal. Tekstschrijven is namelijk een vak apart. En over een goede tekst is nagedacht. Die brengt namelijk geld in het laatje! En daar gaat ’t om per slot van rekening.

Tekst:
Maar al te vaak een ondergeschoven kind!

72dpi Maart Corrector

Tekstschrijven lijkt voor de meeste mensen iets te zijn dat totaal geen moeite kost. Totdat ze het zelf moeten doen. Dan zijn de rapen gaar, aangezien ze er dan achter komen dat tekstschrijven hard werken is. Vanzelfsprekend komt er wel iets op papier, maar is dát het nu? Het kan er mee door, maar een vakman zou het veel beter hebben verwoord. Eigenlijk doet u uwzelf – en erger nog – uw bedrijf tekort!

Neem van ons aan schrijven is een vak. Iets dat u niet maar even half doet. Daar huurt u de vakman voor in. Iemand die regelmatig met het tekstbijltje hakt, iemand die kennis en ervaring heeft op dit gebied. Een tekstschrijver dus, of zoals dat in de reclame heet: een copywriter.

Dus… als u meer rendement uit uw tekstuele communicatie met klanten wilt halen, laat dan het schrijven van een tekst of het redigeren daarvan door ons verzorgen. Daar zult u geen spijt van krijgen.